Valtteri Aaltonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Kiitos

Jännitys tiivistyy

Huomenna on vaalikiertueen viimeinen etappi, kolmetoista peräkkäistä lauantaita on tullut kierrettyä ympäri maakuntaa. Sunnuntai-iltana vihdoin ja viimein tiedämme, ketkä 200 onnellista pääsee eduskuntaan. Toki toivon, että itse voisin olla yksi heistä. Mutta kävi kuinka tahansa, jatkossakin aion ajaa itselleni tärkeitä asioita parempaan suuntaan. Toivon saaneeni ääntäni edes sen verran kuuluville, että ajamani asiat olisivat saaneet lisää huomiota. Jotta oikeasti esim. lastensuojelun osalta voitaisiin tehdä jatkossa viisaampia, lasten edun mukaisia päätöksiä.

Voi hyvät isät, onnea!

Kiitos isä kun rakensit mökin! Työpäivän jälkeen menit sinne Rautpohjasta hommiin onnikalla, polkupyörällä ja kinttupolkua, kuskasit tavarat jäitse ja kesällä soutuveneitse ja oioit käytetyt naulat suoriksi. Sain maalata rakennuksen alaristikot ja sain talvella käydä kanssasi siellä hiihtäen viiman keskellä katsomassa että kaikki on hyvin.

Sydämelliset kiitokset eläinsuojelijoille

Uuden vuoden aattona pieni koiramme oli poistumassa autosta, kun sen korvan juuressa räjäytettiin pommi. 

Koira säikähti ja juoksi viivana teille tietämättömille pimeään.

Olemme tehneet kaikkemme sen löytämiseksi, mutta ei ole koira palannut.

Suru on suuri.

Rakas ystäväni ohjasi minut  Karkurit.fi jäljille. Sydämellinen kiitos siitä.

Suuresta juhlasta huolimatta ovat järjestön ihmiset auttaneet meitä kaikin tavoin: hyvillä neuvoilla ja teoilla vaivojaan säästämättä.

Toiveikkaina odotamme yhä koiran paluuta.

Kiitoksesta, sen puutteesta sekä vähän ylimielisyydestä

Eurooppalaiset elävät siitä että tietävät amerikkalaisten asiat mukamas paremmin kuin nämä itse. Kun Reagan valittiin presidentiksi, siitä järkytyttiin. Kun hän toimi presidenttinä, sitä paheksuttiin. Kun hän kukisti Neuvostoliiton ja päästi Itä-Euroopan kansat irti kommunismista, suoritus selitettiin muiden aikaansaannokseksi ja hänet vain keulakuvaksi. Muutama vuosi Reaganin presidenttikausien jälkeen samat toimittajat jotka olivat kymmenen vuotta aiemmin tuominneet hänet alimpaan kattilaan kehuivat häntä kylmän sodan lopettamisesta. Nolostuin silloin minäkin.

"Katso taaksepäin, kiitä. Katso eteenpäin, luota. Katso ylöspäin, usko."

Urho Kekkonen totesi vuonna 1959: "Katso taaksepäin, kiitä. Katso eteenpäin, luota. Katso ylöspäin, usko."

Tuo presidentti Kekkosen lausuma teksti pysäytti minutkin miettimään syntyjä syviä.

Kun katson taaksepäin viime vuoteen, näen siellä paljon ikäviä asioita. Se on silti näköharhaa, median luoma yksipuolinen kuva. Viime vuonna tapahtui niin minulle kuin kaikille muillekin myös mukavia ja hyviä asioita. Ne säilytän mielelläni muistini sopukoissa. Muistelen kiitollisena.

Olin väärässä. Pari anteeksipyyntöä ja kiitosta puoluelakikäsittelyyn liittyen.

10.12.15 Käsiteltiin puoluelakijuttua, josta blogasinkin "pienessä kiireessä".

En selvästikään osannut lukea kaikkia eduskunnan lippulappuja oikein ja on tullut somessa heitettyä väärää väitettä, jota oikaisen tässä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä