Valtteri Aaltonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Riku Rantala

Jyrki Lehtolan kolumni: Hyvät ihmiset (Riku Rantala = paha)

Nuo asiat on selkeästi todettava, mahdollisimman moneen kertaan. Eikä minulla ole mitään uusiakaan ideoita. Siksi kirjoitan kolumnin jossa haukun Riku Rantalaa. Olen kirjoittanut jo ainakin neljä kertaa kolumnia joissa haukun Riku Rantalaa (1,2,3,4), mutta miksi keksiä mitään uutta kun vanhoistakin ideoista maksetaan?

Vastine Riku Rantalalle

Kirjailija Riku Rantala kirjoitti 14.1. Helsingin Sanomissa, että virallinen Suomi on alistanut saamelaisia jo sata vuotta. Rantala on omien sanojensa mukaan oppinut saamelaisuuden perusasioita taistelijapariltaan alokkaana Sodankylän sissikomppaniassa.

AUTTAMINEN ON AINA VASTIKKEELLISTA

Yrjönkadun vihainen mies ja mediapersoona Matti Apunen ja seikkailija mediapersoona Riku Rantala ottivat yhteen hyväntekeväisyydestä. Apusen eilen aamulla Helsingin Sanomissa julkaistu kolumni Riku Rantalasta sai pienen myrskyn vesilasiin. Apunen syytti Rantalaa tekopyhäksi ja Rantalan vastine jatkoi samaa linjaa. Rantala oli maininnut, että Lastensairaalan keräys on useille lahjoittajille kilven kiillottamista. Apunen oli vetänyt tästä herneen nenäänsä ja päästi oman populistinsa irti.

EVA, Apunen ja liberaalin Heikko Liha

Elinkeinoelämän Valtuuskunnan (EVA) toimitusjohtaja Matti Apunen kirjoittaa aina yhtä hilpeitä pääkirjoituksia (!) Hesariin, niin tänäänkin:

 

Riku Rantalan metsään menevä kolumni

Riku Rantala kirjoitti Hesariin 29.3 kolumniin, jossa logiikka ja historiantuntemus haki vertaistaan. Koko kolumnin voi lukea täältä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä