Valtteri Aaltonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Susanna Koski

Painuisit vaikka metsään, työtön!

Kansanedustaja Susanna Koski (kok.) tarjosi eilen Ylen A-talkissa kultaisen vinkin kaikille suomalaisille työttömille. Hän kehotti työttömiä painumaan metsään, sillä siellä kasvaa rahaa. Kosken mielestä taloudellinen toimeliaisuus on kaikista tärkeintä, vaikka se ei tarkoittaisikaan työpaikkaa sen perinteisessä merkityksessä.

- Missä tahansa liikkuu ja katsoo ympärilleen, niin voi nähdä tekemätöntä työtä, mitä joku voisi tehdä. Riittää, kun istuu autoon tai junaan ja katsoo metsään, Koski tuumasi.

Kiitos, Susanna Koski!

Kokoomuksen Nuorten Liitto saa kahden viikon päästä järjestettävässä liittokokouksessaan, Turussa, uuden puheenjohtajan. Tässä vaiheessa on hyvä käydä läpi nykyisen, väistyvän puheenjohtaja Susanna Kosken ansioita – ne ovat kiistattomat!

 

Ottakaa mallia kokoomuksesta, perussuomalaiset

Edelleen tuntuu olevan melkoisia kasvukipuja porukalla nimeltä perussuomalaiset, kun katsoo heidän poliittista retoriikkaansa. Viimeinen viikko on ollut yhtä hullunmyllyä kansanedustaja Olli Immosen (ps) Facebook-päivityksen vuoksi. Laineet ovat lyöneet korkealle, kun päivityksen seurauksia on katsonut.

Perintövero ja vaatimukset sen poistamisesta

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Susanna Koski pääsi eilen avautumaan HSTV:n politiikkan kulmapöytä-sarjassa. Koski tunnetaan paitsi jyrkistä mielipiteistään, myös siitä, että hän joutuu aika ajoin kilauttamaan kaverille kysyäkseen mistä hän nyt taas olikaan jyrkkää mieltä ja miksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä